Europa - 27 juli 2020 - Aandelen

Kwartaalcijfers KPN weinig verrassend

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) KPN heeft weinig verrassende kwartaalcijfers gepubliceerd. Dit stelden analisten van Jefferies maandag.

De omzetdaling van 3 procent op jaarbasis was in lijn met de consensusverwachting, terwijl de vlakke EBITDA een kleine meevaller van 1 procent opleverde.

KPN zei dan ook dat de impact van de coronacrisis op de winstontwikkeling grofweg nul is en dat het omzetverlies door de virusuitbraak op korte termijn wordt gecompenseerd door kostenverlagingen.

KPN herhaalde de outlook voor 2020, maar wel met de opmerking dat de gevolgen van de coronacrisis niet goed in te schatten zijn, benadrukte Jefferies.

De zakenbank heeft een Underperform advies op het aandeel met een koersdoel van 2,40 euro. Op een iets lager Damrak daalde het aandeel KPN maandag 2,7 procent naar 2,33 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments