Europa - 22 april 2020 - Beursbrink

Kwartaalcijfers ASMI beter dan verwacht

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ASM International heeft in het eerste kwartaal van 2020 iets beter dan verwacht gepresteerd. Dit stelden analisten van Morgan Stanley woensdag.

De omzet viel licht mee en de marges waren beter dan verwacht, aldus de analisten. De omzet van 319 miljoen euro was 2 procent boven de verwachting en de marge van 44,5 procent was een meevaller van 5,5 procent.

Morgan Stanley wees erop dat ASMI de omzetverwachting voor het tweede kwartaal verlaagde van 330 miljoen tot 350 miljoen euro naar 300 miljoen tot 350 miljoen euro. De analisten denken dat dit meer het gevolg is van zorgen over de aanvoerketen dan over de vraag van klanten.

Met de cijfers over het eerste kwartaal en de verwachtingen van ASMI voor het tweede kwartaal, concludeert Morgan Stanley dat er in de recente trends nog geen merkbare verandering is opgetreden. Dat betekent dat logic en foundry de groei-aanjagers blijven.

De zakenbank handhaafde het Gelijkgewogen advies op ASMI met een koersdoel van 105,00 euro. De analisten verwachten dat het aandeel vandaag in lijn met de sector zal bewegen.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments