VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 9 oktober 2019 - Beursbrink

Korte maar krachtige update Takeaway

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Takeaway.com heeft woensdagochtend een korte, maar krachtige handelsupdate gepresteerd, waarbij er in het derde kwartaal sprake was van een sterke ordergroei. Dit stelden analisten van JPMorgan Cazenove woensdag.

De marktvorsers merkten op dat er sprake was van een groeiversnelling, met een ordergroei van 70 procent voor de groep en 85 procent in Duitsland in de eerste zes maanden van dit jaar.

In het derde kwartaal steeg het aantal orders voor de groep echte nog met 87 procent en met 136 procent in Duitsland.

In Nederland en andere markten vertraagde de groei juist iets. In Nederland stegen de orders met 18 procent in het eerste halfjaar tegen 15 procent in het derde kwartaal en in andere markten liep de groei terug van 123 naar 118 procent, zo merkte JPMorgan op.

JPMorgan Cazenove heeft een Neutraal advies op Takeaway.com met een koersdoel van 70,10 euro. Het aandeel steeg woensdag 2,6 procent naar 71,70 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.