Europa - 11 juli 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Kepler Cheuvreux verlaagt koersdoel NN Group

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux verlaagt het koersdoel voor NN Group van 63,20 naar 62,00 euro, met behoud van het koopadvies, in aanloop naar de halfjaarcijfers op 11 augustus.

Analist Benoit Pétrarque becijferde dat de verzekeraar 0,8 miljard euro kapitaal genereerde in de eerste helft van dit jaar. De impact van hogere spreads op hypotheken en van de hogere marktrente zal pas in de tweede helft van het jaar goed duidelijk worden, merkt hij daarbij op.

De kaspositie zou uitkomen rond 2,6 miljard euro en dat zou de visie van Kepler Cheuvreux op de kans een nieuw aandeleninkoopprogramma ondersteunen.

De analist verwacht dat de solvabiliteit in de eerste helft van het jaar is gedaald van 213 naar 201 procent, waarvan 9 procentpunt toe te schrijven zou zijn aan de impact van de financiële markten.

NN Group noteerde maandag 1,0 procent lager op 44,01 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.