Europa - 13 januari 2022 - Aandelen

JPMorgan zet Randstad op verkooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove heeft het advies voor Randstad verlaag van Neutraal naar Onderwogen en het koersdoel van 65,00 naar 59,00 euro. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de bank.

JPMorgan gaat wel uit van een sterk vierde kwartaal voor Randstad, maar wees er ook op dat de koers van het aandeel het beter heeft gedaan dan die van zijn sectorgenoten. Reden voor de bank om voorzichtiger te worden.

JPMorgan stelde dat de investeringen van de onderneming uit Diemen zich hebben uitbetaald, maar dat de nabije toekomst iets minder robuust oogt, terwijl schaarste aan personeel weliswaar goed is voor bemiddelaars in werk, maar dat dit in de beginfase van de cyclus in de sector net even anders ligt.

Randstad is volgens JPMorgan typisch zo’n aandeel dat op dit punt van de economische cyclus het beste kan worden verkocht.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.