VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 7 april 2020 - Aandelen

JPMorgan Cazenove verlaagt koersdoel Philips

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove heeft dinsdag het koersdoel voor Philips verlaagd van 43,10 naar 33,90 euro bij een ongewijzigd Neutraal advies.

Analisten van de Amerikaanse zakenbank zien significante tegenwind voor Philips in de eerste helft van het jaar, met “aanzienlijke onzekerheid” in de tweede jaarhelft, al zal het bedrijf dan wel wat meer de wind in de rug hebben.

JPMorgan verlaagde de ramingen voor de aangepaste EBITA en de winst per aandeel met respectievelijk 16 en 17 procent voor 2020. De bijstellingen zijn volgens de marktvorsers niet zo fors als die voor andere bedrijven, waar de ramingen soms met 25 procent neerwaarts werden bijgesteld.

Aandelen Philips bewogen zich volgens de analisten wel in lijn met de bredere sector sinds halverwege februari en ook sinds het begin van dit jaar, mogelijk vanwege de cyclische risico’s bij de Healthcare-divisie en in mindere mate de capex-investeringen bij de ziekenhuisgerelateerde activiteiten.

Het aandeel Philips sloot maandag op 36,74 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.