Nederland - 10 april 2018 - Telecom
door REDACTIE BEURSBRINK

Jefferies verlaagt koersdoel KPN

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het koersdoel voor KPN verlaagd van 2,32 naar 2,00 euro en herhaalde het Underperform advies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van de Amerikaanse zakenbank.

Hoewel de waardering van KPN volgens Jefferies meer in lijn met die van sectorgenoten is gekomen nadat het Nederlandse aandeel de afgelopen periode slechter presteerde dan die van concurrenten, zijn er nog altijd een aantal factoren die de analisten van de zakenbank er van weerhouden om positiever te worden over KPN.

De marktvorsers wezen op de risico’s van regelgeving door de Autoriteit Consument & Markt, een wisseling van de wacht aan de top en nog altijd het gebrek aan “inspirerende operationele trends”.

Het aandeel KPN sloot maandag op 2,46 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.