VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 25 januari 2021 - Beursbrink

ING zet koopadvies op Fugro

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft maandag het advies voor Fugro verhoogd van Houden naar Kopen en het koersdoel van 4,30 naar 10,00 euro.

Analist Tijs Hollestelle wees op de snelle groei bij offshore wind en het geleidelijke herstel van de olie- en gasmarkt in de komende jaren. Dit betekent volgens de kenner ook een stijging van de resultaten in de komende jaren. Hollestelle verhoogde zijn taxaties voor de EBITDA voor 2020 met 20 procent en met 10 procent voor 2021 en 2022.

De consensus voor 2020 ligt nog onder de outlook van Fugro zelf, maar ING heeft er alle vertrouwen in dat de bodemonderzoeker de eigen outlook heeft gehaald.

Daarnaast ziet de balans van Fugro er inmiddels goed uit, na de recente herfinanciering, vindt Hollestelle.

“Fugro’s risicoprofiel is significant verbeterd”, aldus Hollestelle. “We menen dat er goede redenen zijn om optimistisch te zijn over de toekomstige resultaten, meer dan we voorheen ooit waren.”

Het aandeel Fugro won maandag 5,7 procent op 8,82 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.