Europa - 17 augustus 2022 - Aandelen

ING verlaagt koersdoel Ordina

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het koersdoel voor Ordina verlaagd van 6,00 naar 5,75 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analist Marc Zwartsenburg verlaagde zijn ramingen om de hogere kostenbasis en de impact van de arbeidstekorten op de omzetgroei mee te nemen. Desondanks merkte de analist op dat Ordina nog steeds harder groei dan de outlook van 5 tot 8 procent, waarbij de marges worden ondersteund door een hoge productiviteit, een verbeterde mix en prijsverhogingen. Dat laatste toont volgens Zwartsenburg de veerkracht van Ordina aan, “terwijl een verdere margeverbetering verwacht mag worden als gevolg van een betere mix.”

Ook biedt de sterke balans volgens de analist genoeg ruimte voor overnames en het belonen van de aandeelhouders. Hierdoor is het aandeel Ordina aantrekkelijker dan dat van sectorgenoten, aldus Zwartsenburg.

Het aandeel Ordina daalde woensdagochtend met 1,1 procent tot 4,24 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.