Europa - 24 augustus 2021 - Aandelen

ING verlaagt koersdoel B&S Group

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor het aandeel B&S Group verlaagd van 12,00 naar 11,10 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de bank.

Volgens de bank heeft de distributeur over het eerste halfjaar van 2021 een sterk operationeel resultaat (EBITDA) laten zien, bij een licht lager dan verwachte omzet. ING gaf aan dat het herstel van de coronapandemie meer tijd in beslag neemt dan verwacht.

De bank verlaagde dinsdag ook de ramingen voor de omzet en het EBITDA-resultaat voor 2021 en 2022 licht. Verder werd het aandeel door ING van de favorietenlijst gehaald met het oog op de hervatting van het schoolseizoen, waarmee ook de besmettingsrisico’s weer kunnen toenemen.

Het aandeel B&S Group noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,3 procent hoger op 9,13 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.