Europa - 23 augustus 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

ING verlaagt koersdoel Avantium

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Avantium verlaagd van 14,61 euro naar 10,95 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de bank.

ING meldde vandaag dat het model voor Avantium is aangepast op de recent door de onderneming afgegeven outlook voor de investeringen en om rekening te houden met de kapitaalinjectie van 45 miljoen euro in de eerste jaarhelft.

Ook houdt ING rekening met hogere kosten en het toegenomen aantal aandelen.

ING noemt daarnaast de nieuwe afnemers AmBev en LVMH voor PEF van Avantium een blijk van groot vertrouwen in de technologie van de onderneming.

Het aandeel Avantium noteerde dinsdag op een licht hoger Damrak 0,2 procent in het groen op 3,44 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.