Europa - 5 april 2022 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel TKH

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft dinsdag het koersdoel voor TKH verhoogd van 60,25 naar 70,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Volgens analist Tijs Hollestelle presteerde TKH in de tweede helft van 2021 niet alleen beter dan verwacht, dankzij “zeer sterke” prestaties van de tak die autobandenbouwmachines maakt, het bedrijf was ook erg positief in een call met analisten naar aanleiding van de jaarresultaten.

Volgens Hollestelle kwam TKH met een optimistische outlook met betrekking tot de groeivooruitzichten van diverse divisies voor 2022. “Ondanks de negatieve macro-economische ontwikkelingen als gevolg van de coronacrisis, de verstoringen in de aanvoerketen en de toegenomen geopolitieke risico’s”, aldus de analist.

De hoge orderinstroom biedt goede inzichten in de voorziene ontwikkelingen dit jaar. “De ambitieuze nieuwe doelen die tijdens een beleggersdag eind 2021 werden gepresenteerd in combinatie met een gezonde balans en de plannen om de capaciteit uit te breiden geven een duidelijke richting voor de omzet en operationele marges van TKH”, meent de analist.

Het aandeel TKH steeg dinsdagochtend licht tot 51,40 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.