Europa - 18 februari 2022 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Randstad verhoogd van 70,00 naar 80,00 euro met handhaving van het koopadvies en de vermelding op de favorietenlijst. Dit bleek vrijdag uit een analistenrapport van de bank.

ING verhoogde de ramingen voor het bedrijf stevig. Voor 2022 is de taxatie voor het operationeel resultaat (EBITA) met 9 procent verhoogd en voor 2023 met 3 procent.

ING betoogde dat door het tekort aan personeel opdrachtgevers zich in toenemende mate tot gespecialiseerde bedrijven als Randstad wenden, terwijl looninflatie voor de arbeidsmarktbemiddelaar gunstig uitpakt.

ING verwacht een veel beter dan verwacht begin van 2022 en ziet dan ook voor Randstad een zeer gunstige ontwikkelingscyclus.

Het aandeel Randstad noteerde vrijdag op een groen Damrak 1,3 procent hoger op 65,80 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.