Europa - 18 november 2021 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel IMCD

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor het aandeel IMCD verhoogd van 173,00 naar 198,00 euro met handhaving van het Houden advies. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de bank.

ING gaf donderdag aan dat de resultaten over het derde kwartaal van de distributeur van speciale chemicaliën en voedingsingrediënten sterk waren en aanleiding zijn om de taxaties voor 2022 weer te verhogen, nu met 5 procent. Daarbij gaat ING er vanuit dat de spanning tussen vraag en aanbod aanhoudt. ING denkt dat de groei mettertijd afneemt.

ING verwacht voor het lopende vierde kwartaal een autonome groei van de brutowinst met procentueel dubbele cijfers en een operationele marge van 11 procent. Voor het gehele boekjaar raamt ING de winst per aandeel op 4,68 en voor 2022 op 5,12 euro. Voor 2023 wordt door de bank rekening gehouden met 5,47 euro, een verhoging met 2 procent ten opzichte van de oude raming. De ramingen van ING voor 2022 en 2023 liggen respectievelijk 7 en 8 procent hoger dan de consensus.

De koers van het aandeel IMCD noteerde donderdag op een groen Damrak vlak op 200,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.