Europa - 16 maart 2022 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel Fugro

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Fugro verhoogd van 10,90 naar 11,40 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport van de bank.

ING refereerde aan de sterke resultaten van de bodemonderzoeker over het vierde kwartaal met een goede orderinstroom, hetgeen een gunstig perspectief biedt voor het lopende boekjaar. Ook voor de jaren 2023 en 2024 is ING positief gestemd en verwacht het geen vertragingen in de marktomstandigheden.

De bank wees daarbij op de toenemende investeringen in de winning van olie en gas enerzijds en in windenergie anderzijds. Ook zien de analisten een herstel bij de landactiviteiten.

De waardering van Fugro is echter nog altijd gebaseerd zijn op die van een pure oliespeler, aldus ING.

De ramingen van ING bleven vrijwel ongewijzigd en liggen nog altijd boven de consensus.

Het aandeel Fugro noteerde woensdag op een groen Damrak 0,7 procent hoger op 9,53 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.