Europa - 13 september 2021 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel Arcadis

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Arcadis verhoogd van 45,00 euro naar 53,00 euro met behoud van het koopadvies.

De koers van het aandeel is in de zomer met 25 procent gestegen dankzij de halfjaarcijfers en een toegenomen bewustzijn bij beleggers van de sterke winstgroei en het duurzaamheidsprofiel van Arcadis.

Ondanks die stijging blijft het aandeel volgens ING één van de aantrekkelijkste op Euronext, met een korting tegenover sectorgenoten van 27 procent. Volgens ING zou een korting van 10 procent volstaan. Dat brengt het koersdoel op 53,00 euro en handhaaft het advies op kopen.

Het aandeel Arcadis steeg maandag 2,5 procent naar 44,68 euro.

Door: ABM Financial News.

[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.