Europa - 1 oktober 2021 - Aandelen

ING start volgen Universal Music met koopadvies

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING is vrijdag gestart met het volgen van beursnieuweling Universal Music Group met een koopadvies en een koersdoel van 30,00 euro.

Analisten van ING zien Universal als een marktleider, die goed gepositioneerd is om te verdienen aan de wereldwijde vraag naar digitale muziek. ING spreekt van een “dubbelcijferig groeiverhaal van hoge kwaliteit” op lange termijn, met aantrekkelijke rendementen, een EBIT-marge van meer dan 20 procent en een vrije kasstroom op de omzet van meer dan 10 procent.

Ook wees ING op het lage risicoprofiel, dankzij de sterke positie van Universal op de muziekmarkt.

ING waardeert Universal met een premie van 25 procent ten opzichte van de Amerikaanse sectorgenoot Warner Music, gezien de twee keer zo hoge omzet, de betere winstgevendheid, de free float en governance.

Het aandeel Universal Music Group daalde vrijdagochtend met 1,7 procent tot 23,02 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.