België - 20 oktober 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

ING neutraal over trading update Wereldhave

(ABM FN-Dow Jones) Frankrijk weegt op verbeteringen in de portefeuille van Wereldhave, hoewel de uitkomst van de trading update van het vastgoedfonds in zijn geheel neutraal is. Dit meldde analist Jaap Kuin van ING vrijdag.

De bruto huurinkomsten bedroegen in het derde kwartaal 55 miljoen euro, een daling van 2,3 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. “Hoewel de totale aanloop blijft toenemen vertaalt zich dit niet in hogere omzetten”, oordeelt de analist.

De zwakte in Frankrijk blijft op de verbeteringen in de rest van de portefeuille drukken, terwijl de bezettingsgraad in België verbeterde, het opwaarts momentum in Finland lijkt aan te houden en ook de verbeteringen in Nederland voortduren.

De analist handhaafde het advies op neutraal. Het koersdoel bedraagt 46,00 euro. Het aandeel Wereldhave noteerde op een vlak Damrak 0,1 procent lager op 38,90 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws België

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit België

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.