Nederland - 23 september 2022 - Beleggen

Honderden euro’s besparen op beleggen? Easybroker!

door VINCE

– Dit is een advertorial – Waarschijnlijk ken je het wel; het constant vergelijken van bijvoorbeeld energieleveranciers met de vraag welke goedkoper is. Al helemaal nu de energieprijzen door het dak vliegen. Iedere euro die je eigenlijk gratis kan besparen door je er even in te verdiepen is toch belangrijk. Het zelfde geldt voor het vergelijken van brokers. Wij bij Beursbrink hebben er een aantal vergeleken en de volgende broker kwam met vlag en wimpel op plek 1: Easybroker. 

Geld besparen is altijd mooi. Zeker met de huidige energiecrisis en inflatie. Echter het langdurig uitzoeken waar je het goedkoopst uit bent is natuurlijk niet zo mooi. Daarom hebben wij dit voor je gedaan. Onze resultaten schoven Nederlands jongste broker naar voren: Easybroker. Ook hebben we bevonden dat het ondertussen het best bewaarde geheim onder grote aandelenhandelaars is. Die weten de broker namelijk te vinden dankzij onder andere de lage tarieven, waardoor ze op jaarbasis zomaar een paar honderd euro besparen.

De eerlijke tarieven van Easybroker

De lage maar eerlijke tarieven is iets wat ons direct opviel. Bijvoorbeeld als het gaat om Amerikaanse aandelen is Easybroker een heel stuk voordeliger dan veel andere brokers. Je ziet het verschil met een aantal brokers hieronder:

Nog een voorbeeld van de eerlijke tarieven zie je hieronder. Want ook op Europese aandelen maakt Easybroker een verschil.

Strakke service

Een ander punt waar Easybroker mee uitblinkt is een uitstekende service. Iets wat bij heel veel mensen met vragen een grote ergernis oplevert, is onduidelijke en slechte service. Je belt een bedrijf op met een belangrijke en duidelijke vraag. Vervolgens krijg je een een niet Nederlands sprekende medewerker van de klantenservice aan de lijn, die ook nog eens inhoudelijk niets van het bedrijf af weet.

Dit zal je bij Easybroker absoluut niet meemaken. Zij begrijpen namelijk heel goed dat succesvolle beleggers dit heel belangrijk vinden. Daarom hebben ze gezorgd voor een snelle en vakkundige Nederlandstalige klantenservice, met een team dat met je mee kan denken. Dit zijn ervaren beursmensen, die ook echt snappen waar het over gaat.

Voordelen bij het openen van een rekening

Naast de bovenstaande voordelen die je ervaart als je Easybroker gebruikt om te handelen, zijn er nog extra pluspunten. Wie zijn portefeuille serieus neemt en kiest voor Easybroker, krijgt namelijk ook een flink welkomstpakket thuisgestuurd. Dit is een deftig pakket waarbij je tot wel €150 aan transactietegoed krijgt!

(*Goud Pakket)

De inhoud van het welkomstpakket varieert, afhankelijk van het bedrag dat u stort. Met een storting van bijvoorbeeld 5.000 euro, ontvang je:

  • Rekenmachine
  • Mok
  • Notitieblok
  • Stressbal
  • Paraplu
  • Powerbank
  • Telefoonlader voor op bureau
  • En nog eens 100 euro aan transactietegoed!

Als je gaat voor eerlijke tarieven, een goede service en een mooi welkom, dan wordt het tijd om een rekening te openen. Hierbij hebben beleggers 3 verschillende pakketten om uit te kiezen. De 3 pakketten zijn hieronder weergegeven:

[Belangrijk: bent je houder van een BV of BVBA? Easybroker opent ook zakelijke rekeningen. Ook een zakelijke rekening krijgt het welkomstpakket toegestuurd.]

De rekening openen:

Aanmelden voor deze actie gaat overigens heel gemakkelijk.

>>> Je gaat naar de pagina van Easybroker. Dat kan via deze link.

  1. Laat op die pagina enkele gegevens achter via het invulformulier (of klik op ‘Klik hier om een rekening te openen’)
  2. EasyBroker stuurt u hierna een e-mail over het activeren van uw gratis rekening.

En wat, als u al een account heeft bij een andere broker? Ook dan staat Easybroker voor u klaar. Het customer succes team van Easybroker zorgt ervoor dat uw overstap snel en professioneel wordt geregeld. Easy! Heeft u dus al een account bij bijvoorbeeld Saxo of Lynx en wenst u over te stappen?

> Vul dan op deze pagina uw gegevens in en het team van Easybroker neemt contact met u op, om de overstap te regelen.

——

 


Dit artikel is een advertorial en geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.