Europa - 17 mei 2022 - Aandelen

Heineken koopwaardig

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Heineken is één van de partijen die het meest profiteert van de heropening van de economie na de coronacrisis. Dit stellen analisten van Bryan Garnier, die daarom het advies voor de brouwer verhoogden van Verkopen naar Kopen met een koersdoel van 100,00 euro.

Nu de horeca weer open mag, is dat goed nieuws voor Heineken, betoogt analist Nikolaas Faes dinsdag.

De verticale integratie bij Heineken maakt volgens Faes dat de brouwer meer omzet- en margegroei zal realiseren dan sectorgenoten. De analist merkt op dat de bierprijzen in West-Europa stijgen, zondag dat dit het consumentensentiment aantast. En omdat de verkoopprijzen in de horeca hoger liggen dan in de supermarkt, is de heropening een extra aanjager voor de omzet van Heineken.

Het aandeel Heineken noteert dinsdag op een groen Damrak licht lager op 94,94 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.