VIP ACTIE

Word een VIP!
dagen uren min sec
Europa - 1 december 2020 - Aandelen

Gunstigere trend bij Adecco ook positief voor Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De gunstiger dan verwachte ontwikkelingen in november bij Adecco zijn ook positief voor Randstad. Dit stelde analist Marc Zwartsenburg van ING dinsdag, nadat Adecco voorbeurs een update gaf in aanloop naar een beleggersdag vandaag.

ING bracht in herinnering dat Adecco in het derde kwartaal de omzet met 15 procent zag dalen en met 14 procent in september.

Randstad meldde over het derde kwartaal een omzetdaling van 13,1 procent en voor september van 11 procent, waarna oktober in de inschatting van ING een verbetering liet zien naar een daling met 9 procent.

“De omzettrend blijft verbeteren”, aldus Zwartsenburg.

Voor het vierde raamt ING nu nog een omzetdaling van 11,2 procent voor het vierde kwartaal, maar stelde dinsdag dat dit met de update van Adecco mogelijk aan de voorzichtige kant is.

Met Adecco’s grotere aanwezigheid in Frankrijk dan Randstad, zou de laatste volgens ING wellicht een betere trend kunnen laten zien dan Adecco.

Ook de verhoging van de margedoelstelling door Adecco beoordeelde ING als positief.

ING heeft het advies voor Randstad op Kopen staan met een koersdoel van 63,50 euro.

Het aandeel Randstad noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,2 procent hoger op 52,12 euro. Adecco won 0,8 procent.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.