Nederland - 26 augustus 2023 - Beursbrink
door AMY YASSIM

Groot crypto fonds: $3,5 miljard groei

Pantera Capital, een invloedrijk crypto fonds met $3,5 miljard aan beheerde activa, stelde onlangs dat de koers van Bitcoin (BTC) aanzienlijk kan stijgen. Men geeft hiervoor de ‘halving’ als aanleiding, die in april 2024 gepland staat. Maar ook voor deze inflatiereductie, kan de koers naar 35.000 dollar.

— Lees ook: De explosiefste selectie crypto’s in de markt

In de volgende grafiek zien we het koersverloop van Bitcoin:

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

Pantera Capital ziet Bitcoin stijgen na halvering

Volgens een rapport dat mede is geschreven door de oprichter van Pantera Capital, wordt er aangegeven:

“De volgende halvering wordt verwacht op 20 april 2024. Als geschiedenis zich zou herhalen, zou de volgende halvering ertoe leiden dat bitcoin stijgt naar $35.000 vóór de halvering en $148.000 daarna,”

Analisten bij Pantera Capital suggereren dat Bitcoin mogelijk met 32% zou kunnen stijgen vóór de komende halvering.

Na deze gebeurtenis zou een sprong van meer dan 450% kunnen volgen, wat een opmerkelijke piek in de aanstaande bullmarkt zou betekenen. Het team van Pantera Capital geeft verder aan:

“De combinatie van recente positieve gebeurtenissen – de XRP-uitspraak en goedkeuringen door BlackRock et al. – samen met de Bitcoin Halvering die verwacht wordt in april 2024, biedt een sterke basis voor de volgende stierenmarkt voor digitale activa,”

— Lees ook:Makkelijkste manier om geld te verdienen met crypto

Bron: The Daily Hodl
Foto: iStock

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.