Nederland - 25 juni 2018 - Aandelen

Groeivertraging Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De groei van Randstad zal wat onder druk komen nu de vooruitzichten voor de grootste Europese economieën minder worden. Dit is de verwachting van analisten van Jefferies.

Analist Kean Marden wees op neerwaarts bijgestelde groeiramingen van Ifo en Insee voor zowel de Duitse als de Franse economie. Ook een waarschuwing voor het zwakkere handelsklimaat door Daimler en zwakke Franse cijfers voor de uitzendbranche in mei wijzen op groeivertragingen. Al met al komt dit volgens Marden overeen met een autonome groei voor Randstad van iets minder dan vijf procent in de tweede helft van 2018 en heel 2019.

Dat was reden voor de analist om zijn winstverwachtingen voor Randstad met 3 procent te verlagen en “te anticiperen op een minder genereus speciaal dividend”. De uitzender zal volgens de zakenbank aanvullende overnames doen om de tragere autonome groei op te vangen.

Jefferies handhaafde het Underperform advies op Randstad met een koersdoel van 42,00 euro.

Op een rood Damrak koerste het aandeel Randstad maandag 1,7 procent lager op 52,36 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.