Europa - 15 september 2020 - Beursbrink

Goldman Sachs hervat volgen Signify met koopadvies

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs is dinsdag weer gestart met het volgen van Signify met een koopadvies en een koersdoel van 49,00 euro. Ook staat het aandeel op de zogeheten Conviction list van de zakenbank.

Ondanks de sterke prestaties in 2020, presteerden de aandelen Signify volgens de analisten ondermaats sinds de beursgang in juli 2016. Volgens de marktvorsers heeft dit te maken met de zorgen in de markt over het gebrek aan autonome groei sinds 2013, ondanks een solide stijging van de marges.

Volgens Goldman Sachs is er evenwel een ommekeer gaande. Het verlichtingsbedrijf zal vanaf 2021 weer autonome groei laten zien met hogere marges, denken de analisten, geholpen door onder meer de overname van Cooper en minder prijserosie bij LED-lampen. Ook zal de Green Deal van de EU een positief effect hebben.

Het aandeel Signify sloot maandag 1,4 procent lager op 29,51 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.