Crypto Cashflow - 31 januari 2023 - crypto
door RAJA SPEET

Goed moment om in de crypto-AI-hype te stappen?

Crypto is ondertussen al langer meer dan Bitcoin. Sterker nog, er komen steeds nieuwe sectoren bij in de cryptomarkt. Eén die in de afgelopen maanden aan veel aandacht heeft gewonnen, is die van kunstmatige intelligentie (AI) gekoppeld aan crypto/blockchain. Er zijn namelijk verschillende crypto’s die als platform voor AI kunnen dienen, zo bespraken we ook in de Crypto Gids.

In de afgelopen maanden steeg de interesse naar deze ‘AI cryptomunten’ sterk als gevolg van de lancering van ChatGPT. Het AI-model van OpenAI, dat de gemoederen flink bezig houdt. Microsoft wil bijvoorbeeld 10 miljard dollar in ChatGPT investeren.

Wat is de connectie tussen kunstmatige intelligentie en blockchain?

Kunstmatige intelligentie en blockchain zijn misschien wel twee van de belangrijkste technologieën voor de toekomst. Maar hoe kan je deze nou combineren? Aan wie kan je dat nu het beste vragen, dan het AI-model van OpenAI? Hier daarom het antwoord van ChatGPT:

Kunstmatige intelligentie en blockchain kunnen samen worden gebruikt op verschillende manieren:

  1. Decentralisatie van AI-modellen: Door AI-modellen op een blockchain te hosten, kan de vertrouwbaarheid en transparantie van deze modellen worden verhoogd.
  2. Veilige opslag van data voor AI-training: Blockchain kan worden gebruikt om data op een beveiligde manier op te slaan, waardoor het mogelijk wordt om AI-modellen te trainen met betrouwbare data.
  3. Betere beslissingsondersteuning: AI-modellen kunnen worden ingezet om data op een blockchain te analyseren en inzicht te bieden in beslissingen die gebaseerd zijn op geverifieerde data.
  4. Verbetering van slimme contracten: AI kan worden ingezet om slimme contracten op een blockchain te verbeteren door complexere logica en beslissingsondersteuning toe te voegen.
  5. Veiliger geautomatiseerde beslissingen: Door AI te integreren in blockchain-oplossingen, kan de nauwkeurigheid en efficiëntie van geautomatiseerde beslissingen worden verhoogd, terwijl tegelijkertijd de beveiliging en transparantie worden verbeterd.

De crypto AI-hype uitgelicht

Verschillende crypto’s kunnen dus AI ondersteunen. Bij sommige crypto’s is dat bekend, terwijl dat bij sommige niet het geval is. Verschillende crypto’s waar het bekend is, hebben AI bijvoorbeeld in de naam. Zoals Fetch.ai.

Sinds de bodem steeg de koers al bijna met 400%. In slechts een paar maanden tijd. Terwijl de cryptomarkt als geheel ‘slechts’ 31% steeg.

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

Bovendien zien we deze stijging ook bij verschillende andere coins. We mogen dus wel spreken van een hype. De koersstijging is immers dik 10x zo groot dan de rest van de markt.

Nu nog verstandig om in te spelen op de AI-hype?

Fetch.ai is een crypto die we ook in de Crypto Gids bespreken. We stuurden vorige week het volgende bericht:

We geloven dus dat voorlopig het makkelijkste geld verdiend is in de crypto AI-hype. Gezien de snelle stijging en het feit dat redelijk wat mensen al op de hoogte zijn. Daarom kan instappen nu niet ideaal zijn.

Dat wil niet zeggen dat dit het einde van de crypto AI-hype is. Beide technologieën zijn immers nog heel jong en zullen nog keihard gaan groeien. Voor de komende 10 jaar zullen crypto platformen met een connectie met AI daarom nog veel verder kunnen stijgen.

Je in de komende periode positioneren in de trend, kan daarom zeker lonen.

Hoe positioneer je je het beste voor de crypto-AI toekomst?

Verschillende crypto’s kunnen een voordeel bieden in combinatie met AI. Sommige cryptomunten hebben dit in de naam, zoals Fetch.ai. Bij andere crypto’s is het iets lastiger te ontdekken. In de Crypto Gids doen we dit zware werk voor je en presenteren we verschillende kooptips.

De Crypto Gids is voor iedereen toegankelijk via deze link. Het is slechts een kwestie van abonneren en de gids downloaden. Je heb dus direct toegang tot de selectie aan crypto’s. Bovendien krijgt iedere abonnee ook toegang tot het exclusieve Telegram kanaal, waarin we korte berichten sturen. Zoals de winstname bij GMX.

De Crypto Gids is overigens een lifetime garantie. Dat betekent dat je altijd toegang hebt tot de gids, maar slechts één keer hoeft te betalen. Als we volgende maand of volgend jaar een nieuwe gids met updates uitsturen, heb je dus toegang.

De Crypto Gids kan je nu aankopen voor 699 euro. Let dus wel, het is een eenmalige investering. Ben je van plan om nog minimaal vijf jaar in de cryptomarkt te investeren, dan praat je omgerekend over een bedrag van nog geen 12 euro per maand. Terwijl je hierna altijd gratis toegang hebt tot alle crypto tips.

Je krijgt dus naast de uitgebreide gidsen ook toegang tot alle alerts op je smartphone. Zoals winstnames of nieuwe posities.

Foto: iStock


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

为什么猫这么喜欢牛奶?

1 jaar geleden

instagram followers panel

1 jaar geleden

缅因猫来自哪里?

如何自然去除猫身上的蜱虫?

猫可以吃手撕猪肉吗?

非宠物主人的狗看护

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.