Europa - 9 februari 2021 - Aandelen

Gemengde resultaten Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Randstad in het vierde kwartaal van 2020 zijn gemengd, met een 14 procent hoger dan voorzien onderliggend operationeel resultaat, maar een winst per aandeel die meer op het niveau van de prognoses uitkwam. Dit bleek dinsdag uit een eerste analyse van de resultaten door zakenbank Jefferies.

De EBITA voor eenmalige posten van 264 miljoen euro was meer dan de 232 miljoen euro waarop de consensus rekende, of de 241 miljoen euro waarop analist Kean Marden van Jefferies mikte.

De zakenbank was ook niet uit het veld geslagen door de outlook van de bemiddelaar in werk, maar vindt het het speciaaldividend van 1,62 euro per aandeel bovenop de reguliere dividenduitkering van 1,62 euro per aandeel Randstad minder royaal dan verwacht.

Daarbij verwacht Jefferies geen wijzigingen in de analistentaxaties.

De waardering voor het aandeel Randstad vindt de bank momenteel stevig, tenzij het bedrijf vanaf nu meer groei door de cyclus heen laat zien dan in de vorige opleving.

Jefferies heeft een Underperform advies op Randstad met een koersdoel van 45,00 euro.

Het aandeel Randstad sloot maandag op een groen Damrak 0,6 procent hoger op 54,32 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.