Nederland - 25 januari 2017 - Aandelen
door DIETER P.

ForFarmers krijgt lof van KBC Securities

KBC Securities start de opvolging van de Nederlandse veevoederproducent Forfarmers (ticker: FFARM) met een koopadvies en een koersdoel van 8.3 EUR. De huidige koers bedraagt 6.88 EUR. Goed voor een opwaarts potentieel van 20%.

ForFarmers is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: Voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij.

FFARm

ForFarmers kwam vorig jaar in mei naar de beurs en wist sinds zijn beursgang (7.03 EUR introductieprijs) nauwelijks te stijgen.

KBC verwacht echter een gestage groei van omzet en winst, mede door overnames. Het bedrijf is financieel gezond en had eind augustus 2016 een netto kaspositie van 52 miljoen EUR.

De BREXIT vormt volgens KBC wel een risicofactor aangezien een groot deel van de omzet (30%) uit het Verenigd Koninkrijk komt .

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.