Energy - 11 oktober 2021 - Aandelen

Flinke omzetgroei bij Fastned verwacht

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Fastned heeft in het derde kwartaal 37 procent meer omzet behaald. Dit is de verwachting van analist Marc Hesselink van ING.

Hij rekent op een omzet van 3,2 miljoen euro, tegenover 2,4 miljoen euro in het tweede kwartaal van dit jaar. “Volgens het Google Covid Mobility Report is de mobiliteit in Nederland verder hersteld sinds het tweede kwartaal van 2021”, aldus de analist. Hij verwacht ook meer mensen die voor hun vakantie de auto prefereren boven het vliegtuig.

Voor de laatste drie maanden van dit jaar mikt ING zelfs op een omzet van 4,9 miljoen euro.

Hesselink denkt dat Fastned goed op schema ligt om aan het einde van dit jaar 175 oplaadstations operatoneel te hebben. Eind september was de 164 al bereikt. In dit licht let de analist ook op uitspraken van Fastned over de grote aanbestedingen die in Duitsland en Frankrijk in het verschiet liggen.

Fastned opent dinsdag voorbeurs de boeken. ING heeft een Houden advies op het aandeel met een koersdoel van 60,00 euro. Maandag noteerde het aandeel vlak op 49,35 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Energy

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Energy

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.