Europa - 11 december 2020 - Aandelen

Erg positief bericht Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Randstad heeft voorbeurs een erg positieve update gegeven. Dit vindt analist Marc Zwartsenburg van ING vrijdag.

Randstad ziet de omzet in het vierde kwartaal sneller dan verwacht herstellen. De autonome omzet verbeterde van een daling van 13 procent op jaarbasis in het derde kwartaal naar een min van nog maar 4 procent in oktober en november.

Hierdoor denkt Randstad aan de bovenkant van de eerder afgegeven herstelratio van 40 tot 50 procent uit te komen in de laatste drie maanden van 2020.

Zwartsenburg had voor het vierde kwartaal gerekend op een krimp van 11 procent, in lijn met de consensus. De analist merkte daarbij op dat Randstad specifiek de VS en Frankrijk noemde als landen waar de uitzender het beter dan de markt deed.

Op basis van de positieve waarschuwing van Randstad denkt ING dat de EBITA van Randstad in het vierde kwartaal uitkomt op 230 miljoen euro. Een stijging van 15 procent, aldus Zwartsenburg, hoewel hij 235 miljoen euro niet uitsluit.

ING heeft een koopadvies op Randstad met een koersdoel van 63,50 euro. Het aandeel steeg vrijdag 5,3 procent naar 54,74 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.