Europa - 10 juni 2020 - Aandelen

Enorm bullish technisch patroon AEX

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De AEX laat een technisch patroon zien dat op de lange termijn “enorm bullish” is. Dit zegt technisch analist Roelof-Jan van den Akker van ING Financial Markets voor de camera tegen ABM Financial News.

Allereerst voorziet Van den Akker een stijging voor de AEX boven de 573,5 punten, wat vervolgens ruimte biedt naar in eerste instantie 585 punten.

Vervolgens komt de ‘gap’ tussen 603 en 613,20 punten in beeld.

“Die zal voor heel veel weerstand zorgen”, maar dan zit de AEX wel dicht bij de vorige top op 632 punten. “En dan is het tijd voor een adempauze en een pull back”, denkt de technisch analist. Evenwel nadat er een nieuwe hogere top is gezet door de AEX.

De lange bandbreedte voor de AEX ligt grofweg tussen de 220 en 632 punten. Van den Akker verwacht dat de Amsterdamse hoofdgraadmeter in de tweede helft van dit jaar aan de bovenkant zal uitbreken.

“Een natuurkracht doet dan de rest”, aldus Van den Akker, die op een lange termijn koopsignaal rekent, waardoor de AEX boven de 700 punten zal stijgen.

Klik hier voor: enorm bullish technisch patroon AEX

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments