Nederland - 12 juli 2022 - Beursbrink
door VINCE

Een opmerkelijk bodemsignaal voor crypto

Het gaat nog steeds niet goed met de cryptomarkt, en een opvallende trend is onlangs voorbij gekomen binnen crypto. Hierbij halen verschillende mensen vrijwel alles omtrent crypto uit hun biografie op hun social media accounts. Deze sociale capitulatie duidt op een belangrijk bodemsignaal. 

Een voorbeeld van de trend

Crypto analist Kydo zag een geval voorbij komen van een crypto fan die hier plots nauwelijks mee geassocieerd wil worden. Het gaat in dit geval om Nat Eliason, die onder andere schreef over crypto, adviseerde over tokens en hielp met het ontwikkelen van crypto-games.

Plots, begin juni, haalde hij al deze informatie over zichzelf uit zijn biografie op Twitter. Dit zie je terug in zijn biografie-bewerkingen hieronder:

Niet alleen dat haalde hij weg, ook al zijn eerdere projecten, zijn .eth nametag en ook zijn cryptopunk profielfoto die je op bovenstaande screenshot nog ziet zijn verwijderd. Zijn huidige account ziet er als volgt uit:

Crypto benoemt hij als een bijzaakje voor hem, terwijl het een korte tijd geleden zijn gehele pagina betrof.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.