Crypto Cashflow - 5 maart 2023 - crypto
door VINCE

Deze Bitcoin grafiek schreeuwt bullishe signalen

Een bekende crypto-analist onder de naam InvestAnswers, deelde onlangs met zijn volgers een Bitcoin (BTC)-grafiek die enorm bullish is op de langere termijn. Zolang het netwerk externe factoren overleeft, ziet de analist zelfs geen andere weg dan omhoog!

728x90

InvestAnswers postte onlangs een video op Youtube waarin hij zijn 441.000 abonnees een zeer interessante BTC-grafiek liet zien. Hij liet namelijk zien dat het aantal gebruikers dat via BTC met elkaar is verbonden, een signaal is dat ’s werelds grootste crypto uiteindelijk een enorme run zal veroorzaken.

De analist gebruikte hierbij de wet van Metcalfe, die stelt dat de waarde van een communicatienetwerk evenredig is met het kwadraat van het aantal aangesloten gebruikers in het systeem.

InvestAnswers’ bullishe BTC-grafiek

Hieronder zie je de grafiek die InvestAnswers presenteerde aan zijn volgers.

Met deze afbeelding geeft hij aan te hebben bewezen dat 83 tot 84% van de prijs van Bitcoin wordt verklaard door het aantal dagelijks actieve gebruikers, de adressen en het netwerkeffect. Kijk je dan even naar de grafiek, dan wordt het volgens hem heel snel duidelijk wat er op de lange termijn met Bitcoins prijs zal gebeuren. “Not hopium, just mathematics”, voegde hij hieraan toe.

Bitcoins tokenaanbod neemt volgens hem namelijk af, wat in combinatie met een stijgende vraag de prijs van BTC aanzienlijk zou moeten doen stijgen.

In zijn ogen is het dus een simpel economisch sommetje. Naarmate de vraag toeneemt en het aanbod daalt, dan stijgt de prijs. Zolang het Bitcoin-protocol het overleeft, ziet InvestAnswers geen andere mogelijkheid voor Bitcoin dan omhoog.

Moet je nu investeren in Bitcoin?

Op de lange termijn kan er veel gebeuren met de munt, en bovenstaande grafiek zou dan natuurlijk een ideale situatie voorspellen. Maar voordat je direct op de koopknop drukt, zou je eens kunnen kijken welke cryptomunten wij nu interessant vinden!

In de Crypto Gids behandelen onze analisten 23 verschillende interessante cryptomunten! Voor deze gids kijken ze niet naar Bitcoin maar focussen ze op de wat kleinere coins, die straks in een flinke stierenmarkt extra explosief kunnen knallen.

Abonneer je nu via deze link!

Bron: Dailyhodl.com

——

Lees ook deze artikelen:


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Crypto Cashflow

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Crypto Cashflow

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.