Europa - 25 maart 2022 - Aandelen

Deutsche Bank verhoogt koersdoel Heineken

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 95,00 naar 97,00 euro met een onveranderd Houden advies.

Analist Mitch Collett verwacht dat Heineken in het eerste kwartaal een autonome volumegroei van 1,8 procent behaalde. In de meeste regio’s wist de brouwer de volumes op te voeren, denkt de analist. Voor de Amerika’s mikt hij op een groei van 3,9 procent en in Europa op 2,3 procent. Voor Azië zit zijn taxatie op een plus van 2,4 procent. In de regio Afrika, Midden-Oosten en Oost-Europa voorziet Collett evenwel een volumedaling van 2,4 procent in de eerste drie maanden van dit jaar.

Uitgaande van onder meer ook hogere prijzen, voorziet Deutsche Bank een omzetgroei van 13,8 procent voor Heineken.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.