Europa - 10 september 2020 - Aandelen

Degroof Petercam verhoogt koersdoel Kendrion

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor het aandeel Kendrion verhoogd van 12,00 naar 15,00 euro met handhaving van het Houden advies. Dit bleek donderdag uit een analyse van de strategische update van de specialist in elektromagneten tot en met 2025.

Daarin wees het analistenhuis op de verschuiving van de doelstelling van de EBITDA-marge van ten minste 15 procent met 2 jaar naar 2025, waar deze eerder voor 2023 gold. Niettemin acht Degroof Petercam dit in het licht van de coronacrisis een logische stap.

Daarbij is de omzetdoelstelling van meer dan 5 procent autonome groei per jaar een blijk van vertrouwen in het orderboek en de investeringen in de groei, zo stelde analist Frank Claassen, die zelf een jaargroei van 5,5 procent hanteert. In 2023 rekent de analist op een EBITDA-marge van 13,5 procent en in 2025 op 15,2 procent.

Verder handhaafde Kendrion het dividendbeleid.

Degroof Petercam verwacht niet dat het de ramingen voor Kendrion moet bijstellen na de beleggersdag van vandaag.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Kendrion 4,6 procent hoger op 15,02 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.