Nederland - 29 maart 2018 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Credit Suisse verlaagt koersdoel Altice

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor Altice verlaagd van 10,00 naar 8,00 euro, met behoud van het neutrale advies. Dat meldde de Zwitserse bank in een rapport.

Op basis van de voorlopige cijfers over het vierde kwartaal komt de analist tot een 2 procent lagere raming van het EBITDA-resultaat in 2019, gerekend voor wisselkoerseffecten.

De Zwitserse bank spreekt van beperkt zicht op de resultaten in combinatie met hoge schulden en blijft daarom de voorkeur geven aan Orange en Bouygues voor wie wil investeren in de Franse telecomsector.

Ondanks de aangekondigde desinvesteringen verwacht Altice zijn schuld dit jaar nauwelijks te verlagen, van 5,3 keer naar 5,0 keer het EBITDA-resultaat. De zorgen rond de hoge schulden kunnen hierdoor nog wel even blijven aanhouden, verwacht Credit Suisse.

De grote vraag voor het aandeel is in hoeverre Altice een ommekeer kan bewerkstelligen in Frankrijk en in mindere mate in Portugal. Een flinke aanjager van de koers van Altice zou volgens de analist de verkoop van een groot onderdeel zijn.

Het aandeel Altice noteerde donderdag 1,5 procent lager op 6,65 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.