Nederland - 31 juli 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Credit Suisse verhoogt koersdoel voor Air France-KLM

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 14,59 naar 14,90 euro bij handhaving van Neutraal als advies.

De analist heeft naar aanleiding van de laatste kwartaalcijfers de taxaties voor de EBIT-resultaten voor 2017 en 2018 licht opwaarts bijgesteld. Daarmee speelt de marktvorser ook in op de lagere brandstofprijzen.

De raming voor de winst per aandeel is echter met 12 procent verlaagd om rekening te houden met het verwaterende effect van de belangen die Delta Air Lines en China Eastern in Air France-KLM hebben genomen en waarvoor nieuwe aandelen zijn uigegeven. Maar hij voorziet op termijn positieve effecten van deze transacties, die hebben geleid tot de koersdoelverhoging.

De analist verwacht positieve resultaten uit het belang in Virgin Atlantic en daarmee van de uitbreiding van de trans-Atlantische joint venture.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Air France-KLM 1,7 procent lager op 11,40 euro.

Door: ABM Financial News.

[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.