België - 2 december 2016 - Aandelen
door FRANCIS MUYSHONDT

Connect Group: en hij blijft maar kopen…

Gisteren gaven we in het voorgaande artikel nog aan dat de honger van Connect-topman Huub Baren niet te stillen is. Vandaag krijgen we op de website van de FSMA, de Belgische beurswaakhond, het bewijs daarvan. Hij is echt iets van plan met het beursgenoteerde bedrijf (ticker: CONN), zoveel is duidelijk.

Vandaag publiceerde de FSMA opnieuw een hele lijst transacties van insiders, informatie die we bijna dagelijks consulteren. En rarara, wie is weer prominent aanwezig in de lijst? Huub Baren via zijn andere onderneming IPTE Factory Automation. Er zijn zoals u hieronder kunt zien maar liefst 7 transacties terug te vinden.

connect-nieuw

Vijf van de zeven transacties dateren van in november en zijn goed voor alles samen ruim 500.000 stukken, gekocht tegen prijzen die schommelen tussen €0,75 en €0,80. De twee overige transacties dateren van eind augustus en begin september. Waarschijnlijk aankopen die door de mazen van het net waren geglipt en niet werden aangegeven.

De topman blijft dus maar kopen waardoor hij stilaan bijna 50% van Connect in handen heeft. Ook vandaag gingen er trouwens verschillende grote pakketten over de toonbank waardoor het aandeel op een bepaald ogenblik zelfs €0,84 aantikte, de hoogste koers van het jaar. Huub Baren grijpt dus verder de almacht bij Connect met als doelstelling het te kunnen laten samensmelten met IPTE FA zodoende een toeleverancier van de industriële sector met meer power en wijdere vertakkingen te hebben.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws België

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit België

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.