Europa - 15 september 2020 - Beursbrink

Citi plakt koopadvies op Just Eat Takeaway

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Citi Research is gestart met het volgen van Just Eat Takeaway met een koopaanbeveling en een koersdoel van 138,00 euro. Dit blijkt uit een rapport van de Amerikaanse bank.

De analisten van Citi zien verschillende redenen voor een koopaanbeveling. Zo slaagt Just Eat Takeaway erin om klanten beter aan zich te binden en zijn er kansen om meer lunches te bezorgen. Ook ziet Citi ruimte voor de maaltijdbezorger om in enkele van de markten waarin Just Eat opereert orde op zaken te stellen en marktaandeel terug te winnen.

De overname van het Amerikaanse Grubhub is een risico, erkent Citi, maar biedt ook opwaarts potentieel als de samenvoeging succesvol is.

Het aandeel sloot maandag op 90,72 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.