Europa - 6 juli 2021 - Aandelen

Citi haalt Signify van kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Citi Research heeft dinsdagochtend het advies voor Signify verlaagd van Kopen naar Neutraal, maar het koersdoel ging van 55,00 naar 58,00 euro.

Analisten van Citi merkten op dat aandelen Signify dit jaar al met 54 procent zijn gestegen en dat Signify in het eerste kwartaal nog de outlook voor heel 2021 verhoogde. Dit bleek voor de marktvorsers een reden om een stapje terug te doen. Bij de aanstaande kwartaalcijfers verwacht de zakenbank geen nieuwe verhoging.

Signify liet eerder weten de doelstellingen voor de middellange termijn vermoedelijk aan te passen bij publicatie van de jaarcijfers over 2021 begin volgend jaar. Toch verwacht Citi dat de concrete bekendmaking tegen die tijd voor een nieuwe aanjager kan zorgen voor het aandeel.

Aan de onderkant van de outlook van een marge op de vrije kasstroom van 8 procent, zou het rendement op de kasstroom “slechts” 8 procent zijn. Sinds de beursgang van Signify was het rendement steevast dubbelcijferig, aldus Citi. “Hoewel dit in toenemende mate laat zien dat Signify niet langer een krimp laat zien, zijn we van mening dat alleen de waardering geen aanjager zal zijn voor het aandeel in de tweede helft van dit jaar”, aldus de marktvorsers.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.