Nederland - 10 november 2017 - Beursblik
door REDACTIE BEURSBRINK

Bryan Garnier haalt Altice van kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft vrijdag het koopadvies voor Altice onder herziening genomen, waarbij ook het koersdoel opnieuw wordt bekeken.

Altice maakte donderdagavond bekend zijn management op de schop te zullen nemen, en kondigde onder meer het vertrek aan van topman Michel Combes. Deze actie moet volgens analisten van Bryan Garnier het vertrouwen van beleggers in de Franse kabelaar herstellen, maar de marktvorsers zijn er niet van overtuigd dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. “Deze stap zorgt eerder voor meer vragen dan voor antwoorden”, aldus de analisten.

Volgens Bryan Garnier kan het vertrek van Combes impliceren dat de situatie bij SFR slechter is dan de markt verwacht, met nog veel problemen in het vooruitzicht. Verder duidt het vertrek erop dat Altice moeite heeft om de juiste topmannen aan te trekken en te behouden, aldus de analisten.

Donderdagavond werd eveneens bekend dat Alain Weill van SFR nu topman wordt van de gehele SFR-groep en bovendien de rol van COO van Altice Media op zich neemt. Hoewel Weill volgens Bryan Garnier “uitzonderlijke prestaties” heeft geleverd als media-ondernemer, kan de aanstelling van Weill als CEO van SFR vragen doen rijzen over zijn beperkte ervaring in telecom, zeker in het licht van de uitdagende omstandigheden binnen de Franse telecomactiviteiten.

Het aandeel Altice koerste vrijdagochtend 0,4 procent lager op 10,62 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.