Nederland - 28 september 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Bryan Garnier bezorgd over mogelijk vertrek topman Combes bij Altice

(ABM FN-Dow Jones) Het zou zorgelijk zijn als bestuurder Michel Combes vertrekt bij Altice, wat woensdag volgens een artikel van La Tribune niet ondenkbaar is. Dit stelden analisten van Bryan Garnier.

Combes is CEO van Altice dochter SFR Telecom en is tevens de voorzitter van Altice. Volgens La Tribune zou zijn toekomst onzeker zijn en is de terugkeer van Armanda Pereira als algemeen directeur bij SFR een bedreiging voor zijn positie. Bryan Garnier schreef dat Altice dit categorisch heeft ontkend. De analisten zouden “zeer bezorgd” zijn als Combes daadwerkelijk het bedrijf verlaat. Het koopadvies van Bryan Garnier blijft vooralsnog evenwel gehandhaafd.

De terugkeer van Pereira bij SFR, hij is tevens een grote aandeelhouder van Altice, zou het gevolg kunnen zijn van tegenvallende prestaties en daarom een gevaar zijn voor Combes. De analisten erkennen dat de resultaten bij telecomdochter SFR teleurstellen, maar denken dat er meer tijd nodig is om het tij te keren. Combes is volgens de marktvorsers de juiste persoon om dit te bewerkstelligen.

Bryan Garnier heeft een koersdoel van 22,80 op Altice. Het aandeel noteerde donderdag op een groen Damrak 0,6 procent hoger op 17,20 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.