Nu nog bitcoins kopen?

Het was het weekje van de Bitcoin wel. De munt zette sinds 3 jaar een nieuwe all-time-high neer. Daarmee bedoel ik: het knalde door de weerstand van 20.000 dollar. In 9 maanden is de munt ongeveer 500 procent gestegen en ging met name de laatste maanden hard. Velen twijfelen daarom of het nu nog wel zo’n goed moment is om bitcoins te kopen.

Voor een kleine maand leek de Bitcoin niet door 20.000 dollar heen te kunnen. Maar op woensdag 16 december werd de weerstand dan toch vermorzeld. Meteen schoot de Bitcoin 22 procent hoger de dagen later. De laatste dagen zien we weer enige consolidatie van de prijs, wat gezond is na zo’n stijging.

Velen twijfelen of de digitale munt dit niveau wel zal behouden en lijken op een terugval te anticiperen. Op onze Instagram pagina vroegen we beleggers of de Bitcoin ooit nog onder de 20.000 dollar zal noteren. 79% denkt dat de munt nog wel terug zal vallen. Wij geloven van niet, of tenminste geen betekenisvolle terugval onder de 20.000 dollar. 20.000 dollar zal nu eerder als steun dienen.

Is BTC nu nog een goede koop?

Maar terug naar de vraag waar het om draait: is het nu nog een moment om te kopen? We leggen het uit in de volgende video:

Een stijging van dit kaliber zal voor veel beleggers ongemakkelijk aanvoelen. Toch is 500 procent geen uitzondering bij een crypto stierenmarkt. Hoewel we qua prijs op het niveau van 2017 zitten, zitten we hier qua aandacht nog lang niet op. De stierenmarkt staat in de eerste innings.

Dat betekent simpelweg dat de grootste stijging in crypto nog moet komen.

Het verleden bewijst dat immers. Wanneer een all-time-high wordt doorbroken, gaat het pas echt los:

Afbeelding

Wie nu op een terugval anticipeert, kan dus heel bedrogen uitkomen. Uiteraard is het een terugval mogelijk. Maar zorg zeker dat je wat munitie hebt verschoten en ook tevreden kan zijn als de trein weer naar een volgend station vertrekt.

We zien de Bitcoin dus nog steeds als een goede koop. Toch vinden we het zeker niet de beste koop in crypto. Wij hebben liever Ethereum en gerelateerde tokens. Waarom?

Bitcoin is de munt voor een verzekering tegen het financiële systeem. Ethereum is de munt voor het nieuwe financiële systeem.

Bitcoin is dus een verzekering. Ethereum is een oplossing. Oplossingen verdienen meer geld. Met Crypto Yield Farmer maken wij je wegwijs in de wereld van crypto met daarbij uiteraard kooptips en andere kansen voor bijvoorbeeld een passiefinkomen met crypto.

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.