Nederland - 2 september 2023 - Beursbrink
door AMY YASSIM

Bitcoin direct 20% hoger bij goedkeuring ETF

De toonaangevende crypto-trader, DonAlt, voorspelt een mogelijke prijsstijging voor Bitcoin als een langverwachte Exchange Traded Fund (ETF) voor Bitcoin in de Verenigde Staten groen licht krijgt. DonAlt suggereert dat we een flinke stijging van 10% tot 20% kunnen verwachten op het moment van goedkeuring.

— Lees ook: De explosiefste selectie crypto’s in de markt

In de volgende grafiek zien we het koersverloop van Bitcoin:

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

DonAlt’s voorspelling voor Bitcoin ETF

DonAlt vergeleek deze mogelijke gebeurtenis met eerdere prijsrally’s die volgden op positief nieuws. Hij noemde specifiek het voorbeeld van de Grayscale-aankondiging die Bitcoin-prijzen in het verleden snel liet stijgen van ongeveer $26.000 naar meer dan $27.600 in minder dan 30 minuten.

DonAlt gaf het volgende aan:

“Het goede nieuws is dat de ETF naar mijn mening vrijwel zeker goedgekeurd zal worden. Er is een zeer, zeer kleine kans dat deze wordt afgewezen. Ik denk dat het voornamelijk vertraging na vertraging zal zijn totdat goedkeuring plaatsvindt. Dat is mijn basisverwachting,”

Grayscale beslissing positief

De recente beslissing van een Amerikaanse rechtbank om de aanvraag voor een Bitcoin ETF van Grayscale opnieuw te bekijken, heeft het vertrouwen in goedkeuring versterkt. DonAlt benadrukt echter dat er mogelijk enige vertraging kan optreden voordat de goedkeuring definitief wordt.

— Lees ook:Makkelijkste manier om geld te verdienen met crypto

Bron: The Daily Hodl 
Foto: iStock

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.