Nederland - 6 april 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: combinatie van Food en Refreshment door Unilever niet toegelicht

(ABM FN-Dow Jones) Unilever legt in zijn strategie-update niet goed uit waarom de combinatie van voedingsmiddelen en producten voor persoonlijke en huishoudelijke verzorging een logische keuze is. Dit constateerde analist Andrew Wood van Bernstein donderdag in een reactie op de rapportage van het Brits-Nederlands concern.

De analist meldde verder dat de gepresenteerde acties in grote lijnen overeenkomen met de verwachtingen en suggesties. De marktvorser miste echter mededelingen over de duur van het aanblijven van CEO Paul Polman en plannen voor het vinden van een opvolger.

Het advies van Bernstein ligt op Outperform met een koersdoel van 51,00 euro. Op een rood Damrak noteerde het aandeel 0,1 procent lager op 46,51 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.