Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 22 augustus 2018 - Telecom

Bernstein verlaagt koersdoel KPN

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Bernstein heeft woensdag het koersdoel voor KPN verlaagd van 2,45 naar 2,35 euro, maar handhaafde het advies op Market-Perform.

Hoewel KPN zowel op de consumentenmarkt als de zakelijke markt volgens Bernstein veel goede keuzes maakt, is de vooruitgang traag.

Op de consumentenmarkt is het de concurrentie met Tele2 en T-Mobile die voor prijsdruk zorgt. In het zakelijke segment zijn het de aloude problemen waar KPN mee kampt.

Bernstein heeft er alle vertrouwen in dat KPN zijn kostenbesparingsdoelen voor 2019 haalt. Toch zijn de analisten iets minder optimistisch geworden over de operationele kosten voor volgend jaar, wat de koersdoelverlaging verklaart.

Verder is het vooral wachten op de komende beleggersdag en wat de nieuwe CEO Maximo Ibarra aan plannen presenteert. De halfjaarcijfers leverden in dit licht weinig aanwijzingen op, aldus de analisten.

Het aandeel KPN sloot dinsdag 0,6 procent hoger op 2,28 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel