Nederland - 5 oktober 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Berenberg verhoogt koersdoel Philips

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor Philips verhoogd van 32,00 naar 34,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. 

De analisten merkten op dat het aandeel Philips dit jaar beter presteerde dan de brede markt, waarbij vooral in september een koerssprong merkbaar was na optimisme in de markt dat Philips het groeitempo zal opvoeren in de tweede helft van het jaar. Ook dat het aandeel nu onder de noemer Healthcare valt in de MSCI index heeft de waardering van Philips goed gedaan, aldus de marktvorsers. 

Berenberg mikt op een “degelijk” derde kwartaal voor Philips, na een ietwat “glansloos” eerste halfjaar, waarbij ook het recent overgenomen Spectranetics voor het eerst zal bijdragen aan de resultaten. 

Wel wezen de analisten op de aanhoudende onzekerheden op het gebied van regelgeving. Zo werd de fabriek in Cleveland in augustus opnieuw geïnspecteerd door Amerikaanse autoriteiten. Philips is al bijna 10 maanden in gesprek met de toezichthouder over de fabriek, aldus Berenberg. Hoewel de analisten verwachten dat Philips overeenstemming zal bereiken met de autoriteiten, blijven zij terughoudend totdat er een definitieve beslissing is genomen. 

Het aandeel Philips sloot woensdag 0,3 procent lager op 35,79 euro.     

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.