Europa - 20 november 2019 - Beursbrink

Berenberg verhoogt koersdoel Kendrion

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft woensdag het koersdoel voor Kendrion verhoogd van 25,00 naar 29,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

De analisten van de zakenbank besloten hiertoe nadat Berenberg de CEO en CFO van Kendrion mee op roadshow in Londen namen.

De recente kwartaalcijfers van Kendrion noemde Berenberg “gemengd”. De omzetgroei trok licht aan, maar daarbij profiteerde Kendrion wel van een makkelijke vergelijkingsbasis.

Ondanks dat Kendrion een zwaar vierde kwartaal in het verschiet heeft, denken de analisten dat de nieuwsstroom in 2020 positief zal zijn, dankzij de recent aangekondigde overname van INTORQ en de sterke pijnlijn van Kendrion die zich voorzichtig zal beginnen uit te betalen. Daarbij zal de specialist in elektromagneten profiteren van een stabilisering van de automotive markt en een vergelijkingsbasis in de eerste helft van 2020 die een stuk eenvoudiger is. “Dat zou ten minste voor een autonome omzetgroei moeten zorgen”, denken de analisten.

Vanwege de overname van INTORQ verhoogde Berenberg de winstramingen voor 2020 en 2021 met 14 en respectievelijk 15 procent. Kendrion is volgens de analisten nog altijd goedkoop.

Het aandeel Kendrion sloot dinsdag op 21,90 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel