Europa - 21 mei 2021 - Aandelen

Berenberg verhoogt koersdoel AMG licht

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor het aandeel AMG verhoogd van 36,00 naar 37,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek vrijdag uit een analyse van de zakenbank.

Berenberg bracht in herinnering dat AMG in het eerste kwartaal van dit jaar een beter dan voorziene EBITDA behaalde, terwijl het bedrijf ook zijn outlook verhoogde, maar die desondanks wel onder de analistenconsensus bleef. AMG rekent voor 2021 op een EBITDA van meer dan 120 miljoen dollar, maar de consensus ligt reeds op 133 miljoen dollar.

Toch is de koers van het aandeel AMG nadien onder druk komen te staan. Volgens Berenberg is dat overdreven. De bank ziet daarom nu een goed moment om in te stappen, in wat het noemt een kwaliteitsbedrijf met flinke groeimogelijkheden.

Berenberg heeft vrijdag tevens de raming voor het EBITDA voor 2021 met 16 procent en voor 2022 met 15 procent verhoogd, naar respectievelijk 125 en 172 miljoen dollar. In 2023 denkt de zakenbank zelfs dat AMG een EBITDA zal realiseren van 218 miljoen dollar.

Het aandeel AMG sloot donderdag op een groen Damrak 0,6 procent lager op 27,60 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.