Europa - 2 maart 2020 - Beursbrink

Berenberg handhaaft koopadvies AMG ondanks tegenwind

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft de koopaanbeveling en het koersdoel van 30,00 euro voor AMG herhaald, ondanks de tegenwind op de korte termijn. Dit meldde Berenberg maandagochtend.

AMG liet vorige week bij de publicatie van de jaarcijfers weten dat het “extreem moeilijk” is om een outlook voor 2020 af te geven door het coronavirus en de problemen van Boeing met de 737 MAX.

De analisten van Berenberg verlaagden de verwachtingen voor de winst per aandeel hierdoor voor de jaren 2020, 2021 en 2022 met respectievelijk 8, 5 en 3 procent.

Ondanks tegenwind op de korte termijn, denken de analisten wel dat het aandeel kan herstellen op basis van richtlijnen die AMG af gaf voor lithium- en vanadiumprojecten. “Ook een mogelijke notering van AMG Technologies kan de beurskoers helpen.”

Het aandeel AMG sloot vrijdag 1,0 procent hoger op 21,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments