Europa - 24 februari 2020 - Beursbrink

Autonome omzetgroei B&S valt tegen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) B&S Group heeft in 2019 een tegenvallende autonome omzetgroei geboekt. Dit gaven de analisten van Morgan Stanley maandag na de jaarcijfers van het bedrijf aan.

In de 2019 steeg de omzet met 13 procent van 1,7 miljard naar krap 2 miljard euro, waarbij de autonome omzetgroei 4,9 procent bedroeg. Maar tegen constante wisselkoersen was dit maar 3,3 procent. De analisten van Morgan Stanley waren uitgegaan van 4,0 procent.

Zwakte door het handelsconflict tussen de VS en China en de onrust in Hong Kong hadden een grotere impact op de cijfers in het vierde kwartaal dan het management gedacht had. “De autonome groei kwam in het vierde kwartaal uit op 2,0 procent terwijl dit in het derde kwartaal nog 3 procent was.”

B&S is voor de toekomst optimistisch gestemd. “Maar de recente uitbraak van het coronavirus wordt gezien als een risico voor de handel in luxemerken in Azië”, aldus Morgan Stanley

De analisten verwachten dat de aandelenkoers van B&S  weinig steun zal ondervinden van de jaarrapportage, met name door het slechtere marktsentiment.

Morgan Stanley handhaafde het Gelijkgewogen advies met een koersdoel van 11,00 euro. Het aandeel B&S daalde maandag 6,7 procent naar 8,40 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.